14/06/2021 , 0:48

Vetëdorëzohet në polici autori i vrasjes së 27-vjeçarit në Tiranë

Është vetëdorëzuar në policia autori i vrasjes së 27-jeçarit ne Tiranë, Marjus Dema 28 vjeç. Po ashtu në polici është vetëdorëzuar edhe një person tjetër që ishte në kërkim nga policia. Vetëdorëzimi është bërë pas negociatave të familjarëve mes policisë dhe autorit.

Related Posts

Kategorite

BIoscalin