17/06/2021 , 5:19

Vëzhguesi shfaq shenja të Covid 19, pas testit të shpejtë rezulton pozitiv

Një moment paniku është regjistruar në KZAZ numër 59 në qytetin e Fierit, ku një vëzhgues i LSI-së ka rezultuar pozitiv me Covid 19.

Kledjus Ahmeti, i cili është njëherësh dhe sekretar i kësaj force politike ka shfaqur simptoma të Covid 19, dhe pas kryerjes së testimit të shpehtë, ai ka rezultuar pozitiv.

Lajmi është konfirmuar dhe nga Drejtoria e Shëndetit Publik në Fier.

Related Posts

Kategorite

BIoscalin