Vlora numëron gjysmat e kutive të votimit – Partia Socialiste 57.5% , Partia Demokratike 32.4%, LSI 6.5%

Ka përfunduar numërimi për 225 kuti nga 455 gjithsej në Qarkun e Vlorës.

Në këtë qark, deri më tani kryeson Partia Socialiste me 57.5% të votave, e përkthyer në 27.111 vota.

E dyta renditet Partia Demokratike, me 32.4% e konvertuar me 15.277 vota. E treta në renditje është LSI me 6.5% e përkthyer në 3.089 vota.

Deri më tani, referuar projeksioneve Partia Socialiste siguron 8 mandate në këtë qark, po aq sa është dhe renditja e kryeministrit Edi Rama në fletën e votimit. Nga krahu tjetër, PD merr 4 mandate.

Related Posts

Kategorite

BIoscalin