14/06/2021 , 1:22

VOTAT/ Numërohen 42.5% të kutive, PD rritje të lehtë, ngushtohet rezultati me PS-në!

TIRANË– Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka bërë përditësimin më të fundit të të dhënave. Në total janë numëruar 2244 kuti nga 5199, pra rreth 43.2%,  dhe rezultati vijon si më poshtë:

Partia Socialiste 49.28% ose 313713 vota.

Partia Demokratike 38.90 % ose 247, 600 vota.

LSI  7.11 % ose 45277 vota.

PSD 2.01% ose 12785 vota në rang vendi.

Rezultati ka ndryshuar në favor të opozitës me një rritje të lehtë.

Related Posts

Kategorite

BIoscalin