04/06/2021 , 13:48

Vuçiç do të vaksinojë të gjithë Ballkanin, fton boshnjakët e maqedonasit: Ju japim edhe certifikatë

Aleksandër Vuçiç i ka kërkuar Qeverisë serbe që të marrë një vendim për të lejuar vaksinimin në Serbi edhe të qytetarëve të Maqedonisë së Veriut.

Presidenti serb thotë se vendi i tij ka sasi të bollshme vaksinash dhe se në 20 ditët e fundit janë vaksinuar rreth 650 mijë qytetarë.

Serbia ka ftuar qytetarët e rajonit, përfshirë këtu edhe shqiptarët që të vaksinohen të paktën që prej muajit shkurt. Kjo lëvizje është interpretuar nga disa si turizëm me vaksina.

Related Posts

Kategorite

BIoscalin