Zgjedhjet/ Përfundon numërimi i votave në Bashkinë e Himarës, ja rezultati

Përfundon numërimi në Bashkinë e Himarës.

Gazetari Enrik Mehmeti raportoi për “BalkanWeb” se ka qenë një proces i qetë, ndryshe nga vitet e tjera që ka pasur situata dhe problematika të ndryshme.

PS- 3447 vota, 58%
PD- 1854 vota, 31%
LSI- 341 vota, 5.80%
Vota të pavlefshme 124

Related Posts

Kategorite

BIoscalin