Zgjedhjet/ Përfundon numërimi i votave në Bashkinë e Përmetit, ja rezultati

Ka përfunduar numërimi i votave në KZAZ 76 të tërmetit, ku janë numëruar 46 kuti.

Në këtë Bashki fituese është shpallur partia Socialiste ku ka siguruar 3.466 vota. E dyta është renditur Partia Demokratike me 1.939 vota dhe e treta Lëvizja Socialiste për Integrim, me 527 vota. Kujtojmë se më herët, Partia Socialiste është shpallur fituese në Bashkinë e Pustecit të Memaliajt si dhe në Njësinë 10 në kryeqytet.

BalkanWeb/

Related Posts

Kategorite

BIoscalin