Connect with us

Kembimi valutor

Kursi i kembimit valutor, 31 tetor 2020

Published

on

Monedha Blerje Shitje
EUR / ALL 122.50 125.50
USD / ALL 104.20 108.20
GBP / ALL 134.20 140.20
ALL / EUR 0.0080 0.0082
USD / EUR 0.8386 0.8754
GBP / EUR 1.0693 1.1444
EUR / GBP 0.8738 0.9352
ALL / GBP 0.0071 0.0075
USD / GBP 0.7432 0.8063
EUR / USD 1.1424 1.1924
GBP / USD 1.2403 1.3455
ALL / USD 0.0092 0.0096

 

Banka e Shqipërisë e shpall kursin fiks te këmbimit cdo ditë në orën 12.00 – 13.00.

Për shuma më të mëdha se 1000 Euro (ose ekuivalente në monedha të tjera) ju lutem kontaktoni me Departamentin e Thesarit për të marrë kurs preferencial. Kursi zyrtar i këmbimit është subjekt i ndryshimeve që reflektojnë tregjet ndërkombëtare monetare.

Për tarifa dhe komisione që paguhen nga llogaria juaj në bankë kursi i këmbimit që do aplikohet është kursi fiks i këmbimit i paracaktuar nga Banka e Shqipërisë.

Kembimi valutor

Njihuni me Këmbimin Valutor, 26 mars 2021

Published

on

By

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Dollari, Paundit Britanik dhe Frangës Zvicerane. Ndërkohë  Euroja ka një rritje të lehtë.

 

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

 

Dollari:                                 Blihet 104.1                   Shitet 104.9

Euro:                                    Blihet 123.1                    Shitet 123.6

Paundi Britanik :                  Blihet 142 .4                 Shitet 143.6

Franga Zviceriane:               Blihet 110.8                   Shitet 111.8

Njihuni me Këmbimin Valutor, 26 mars 2021

Continue Reading

Kembimi valutor

Këmbimi Valutor 25 Mars 2021, rritje për Dollarin dhe Euron, ndërsa Paundi Britanik…

Published

on

By

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

 

Dollari:                                 Blihet 103.7                   Shitet 104.6

Euro:                                    Blihet 123                    Shitet 123.5

Paundi Britanik :                  Blihet 142                   Shitet 143

Franga Zviceriane:               Blihet 110.7                   Shitet 111.5

Këmbimi Valutor 25 Mars 2021, rritje për Dollarin dhe Euron,

Continue Reading

Kembimi valutor

Ky është Këmbimi Valutor për ditën e sotme, 24 mars 2021

Published

on

By

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Euros dhe Paundit Britanik. Ndërkohë Dollari dhe Franga Zvicerane ka një rritje të lehtë.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

 

Dollari:                                 Blihet 103.3                    Shitet 104.1

Euro:                                    Blihet 122.9                    Shitet 123.4

Paundi Britanik :                  Blihet 142.2                   Shitet 143.2

Franga Zviceriane:               Blihet 110.6                   Shitet 111.7

Ky është Këmbimi Valutor për ditën e sotme, 24 mars

Continue Reading

Kembimi valutor

Njihuni me Këmbimin Valutor, 23 mars 2021

Published

on

By

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Euros dhe Paundit Britanik. Ndërkohë Dollari dhe Franga Zvicerane ka një rritje të lehtë.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

 

Dollari:                                 Blihet 103                    Shitet 103.8

Euro:                                    Blihet 122.9                    Shitet 123.4

Paundi Britanik :                  Blihet 142.5                   Shitet 143.5

Franga Zviceriane:               Blihet 110.9                   Shitet 111.7

Njihuni me Këmbimin Valutor, 23 mars 2021

Continue Reading

Kembimi valutor

Njihuni me Këmbimin Valutor, 20 mars 2021

Published

on

By

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Euros dhe Frangës Zviceriane. Ndërkohë Paundi Britanik dhe Dollari ka një rritje të lehtë.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

 

Dollari:                                Blihet 103.2                    Shitet 104

Euro:                                  Blihet 122.9                    Shitet 123.4

Paundi Britanik :                  Blihet 142.7                 Shitet 143.8

Franga Zviceriane:               Blihet 110.7                   Shitet 111.5

Njihuni me Këmbimin Valutor, 20 mars 2021

 

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

TRENDING