Connect with us

Kembimi valutor

Kursi i Kembimit Valutor, 16 tetor 2020.

Published

on

Kursi Valutor

 

Me poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar në Bankën Raiffeisen.

Përfitoni nga kursi i mirë që Raiffeisen Bank ofron, për të kryer shkëmbime valutore në llogaritë tuaja në çdo degë/agjensi të rrjetit të Bankës Raiffeisen në Shqipëri.

 

Banka Blen
Banka Shet
USD 102.8 108.8
EUR 120.9 126.9
CAD 76.95 82.95
CHF 112.65 118.65
GBP 133.3 139.3

* I vlefshëm për shumat deri në 9,999 EUR (ekuivalenti në monedha të tjera)

Kembimi valutor

Njihuni me Këmbimin Valutor, 26 mars 2021

Published

on

By

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Dollari, Paundit Britanik dhe Frangës Zvicerane. Ndërkohë  Euroja ka një rritje të lehtë.

 

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

 

Dollari:                                 Blihet 104.1                   Shitet 104.9

Euro:                                    Blihet 123.1                    Shitet 123.6

Paundi Britanik :                  Blihet 142 .4                 Shitet 143.6

Franga Zviceriane:               Blihet 110.8                   Shitet 111.8

Njihuni me Këmbimin Valutor, 26 mars 2021

Continue Reading

Kembimi valutor

Këmbimi Valutor 25 Mars 2021, rritje për Dollarin dhe Euron, ndërsa Paundi Britanik…

Published

on

By

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

 

Dollari:                                 Blihet 103.7                   Shitet 104.6

Euro:                                    Blihet 123                    Shitet 123.5

Paundi Britanik :                  Blihet 142                   Shitet 143

Franga Zviceriane:               Blihet 110.7                   Shitet 111.5

Këmbimi Valutor 25 Mars 2021, rritje për Dollarin dhe Euron,

Continue Reading

Kembimi valutor

Ky është Këmbimi Valutor për ditën e sotme, 24 mars 2021

Published

on

By

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Euros dhe Paundit Britanik. Ndërkohë Dollari dhe Franga Zvicerane ka një rritje të lehtë.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

 

Dollari:                                 Blihet 103.3                    Shitet 104.1

Euro:                                    Blihet 122.9                    Shitet 123.4

Paundi Britanik :                  Blihet 142.2                   Shitet 143.2

Franga Zviceriane:               Blihet 110.6                   Shitet 111.7

Ky është Këmbimi Valutor për ditën e sotme, 24 mars

Continue Reading

Kembimi valutor

Njihuni me Këmbimin Valutor, 23 mars 2021

Published

on

By

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Euros dhe Paundit Britanik. Ndërkohë Dollari dhe Franga Zvicerane ka një rritje të lehtë.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

 

Dollari:                                 Blihet 103                    Shitet 103.8

Euro:                                    Blihet 122.9                    Shitet 123.4

Paundi Britanik :                  Blihet 142.5                   Shitet 143.5

Franga Zviceriane:               Blihet 110.9                   Shitet 111.7

Njihuni me Këmbimin Valutor, 23 mars 2021

Continue Reading

Kembimi valutor

Njihuni me Këmbimin Valutor, 20 mars 2021

Published

on

By

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Euros dhe Frangës Zviceriane. Ndërkohë Paundi Britanik dhe Dollari ka një rritje të lehtë.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

 

Dollari:                                Blihet 103.2                    Shitet 104

Euro:                                  Blihet 122.9                    Shitet 123.4

Paundi Britanik :                  Blihet 142.7                 Shitet 143.8

Franga Zviceriane:               Blihet 110.7                   Shitet 111.5

Njihuni me Këmbimin Valutor, 20 mars 2021

 

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

TRENDING